SHOP- INSPIRATIE | Zara Home

Eens in de zoveel tijd wil ik leuke shop inspiratie met jullie delen, uiteraard op het gebied van interieur. De ene keer kan het een design- item zijn, maar vandaag budget- tips van Zara Home. Vandaag deel ik mijn favorieten op dit moment met jullie;

Lees meer »

DIY | Borstbeeld

Foto's zeggen meer dan 100 woorden. Zo is het vaak in de interieur wereld. Ik bestelde een tijdje geleden een zuil voor in onze gang. (Dat was ook een verhaal apart; ik riep op een middag tegen een vriendin dat ik nog een zuil wilde in onze nieuwe hal en *plop* s'avonds zag ik er een voorbij komen tussen mijn vrienden van Facebook.) Maar goed, op die zuil daar wilde ik nog wat op. Ik kon online maar niet vinden wat ik zocht, ietsjes later liep ik in de Kwantum en ja hoor! Daar was ze!

Lees meer »

Maak je interieur persoonlijk

Vaak zie ik interieurs die mooi zijn, maar die geen ziel hebben. Geen ziel? Een interieur die van iedereen zou kunnen zijn. De gouden tip om dit te voorkomen is om jouw interieur en dus jouw thuis persoonlijk te maken. 

Lees meer »

Sfeer in een nieuwbouwhuis

Hoe breng je sfeer aan in een nieuwbouwhuis. Toen wij ons huidige huis kochten was dat één van de eerste vragen die ik mezelf stelde. Hiervoor woonde wij namelijk in een jaren 30 woning. En ja, die hebben nou eenmaal sfeer; denk aan glas-in-lood raampjes, balkenplafond en houten vloeren. 

Lees meer »

Vind het juiste behang!

Goed, jij wilt meer sfeer gaan toevoegen in je huis. Zoals ik al in mijn vorige blog vertelde, kan je dat o.a. doen door middel van het toevoegen van behang in je interieur. 

Lees meer »