DIY | Borstbeeld

Gepubliceerd op 23 juli 2021 om 07:00

Foto's zeggen meer dan 100 woorden. Zo is het vaak in de interieur wereld. 

Ik bestelde een tijdje geleden een zuil voor in onze gang. (Dat was ook een verhaal apart; ik riep op een middag tegen een vriendin dat ik nog een zuil wilde in onze nieuwe hal en *plop* s'avonds zag ik er een voorbij komen tussen mijn vrienden van Facebook.) Maar goed, op die zuil daar wilde ik nog wat op. Ik kon online maar niet vinden wat ik zocht, ietsjes later liep ik in de Kwantum en ja hoor! Daar was ze!

Maar in het wit.. Bij ons is beneden niks wit, dus deze mevrouw onderging een metamafose . En nu staat ze mooi te pronken in onze hal op die ene Facebook zuil. ;)

Ook op zoek naar een unieke hal? Neem dan contact met mij op en laat mij jou inspireren!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.