Hier vind je de verschillende pakketten die ik aanbied beknopt, onderaan vind je een uitgebreide omschrijving. 
Benieuwd naar de prijzen, neem dan een kijkje op de Create pagina.

Vragen? 

Enthousiast na het lezen van de verschillende pakketten? Of heb je nog iets meer info nodig, dan leg ik het hieronder nog even precies uit! 

 

Het pakket INSPIRATIE is bedoeld voor mensen die vast zitten, altijd gaan voor het veilige wit en nu een duwtje in de rug willen. We hebben eerst een kennismakingsgesprek bij jouw thuis of online. In deze sessie mag je al jouw vragen stellen die je wilt stellen op het gebied van interieur. Ik denk gelijk ter plekke met je mee, maar luister ook goed naar jouw wensen. Na deze sessie maak ik een tof moodboard waarin jullie smaak naar voren komt en welke je als leidraad kan gebruiken voor het inrichten van jullie interieur.

 

Pakket KLEUR & MATERIAAL is er als je een stapje meer wilt. Je wilt naast de sessie, vragen, advies en moodboard meer? Dan maak ik heel graag een kleur- en materiaalplan. Met stalen laat ik zien welke kleuren en materialen mooi bij elkaar zijn en passen in jullie interieur. Als je deze kleuren en stalen aanhoudt met het uitzoeken van jullie interieur zou je verbaasd zijn hoeveel jullie huis straks lijkt op het moodboard. 

 

Wil je nog iets meer geholpen worden? Heb je er gewoon geen tijd of zin in om alles uit te zoeken. Dan ben ik er voor je met een SHOPLIST! Ik maak een mooi en duidelijk overzicht voor je, waar je alle toffe meubels en accessoires kan vinden die in jullie moodboard staan. Dit is uiteraard bovenop de sessie, antwoorden van mij op jullie vragen, advies, moodboard en kleur- en materiaalplan.

 

Wil je alles uit handen geven? Kies dan voor het TOTAAL pakket. Ik neem het hele project uit handen, maar uiteraard hebben we wel ondertussen contact. Eerst hebben we een kennismakingsgesprek bij jullie thuis; kunnen alle vragen gesteld worden en advies wordt gegeven vanuit mijn kant. Vervolgens ontvangen jullie een moodboard en een kleur- en materiaalplan. Vervolgens kan ik alles voor jullie regelen (dus ook het contact met tussenleveranciers) zodat jullie straks kunnen wonen in een droominterieur!

 

Toch op zoek naar interieuradvies in een ander jasje? Dat is uiteraard ook mogelijk, neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!